U susret Osmom martu, važno je istaknuti podršku ženama našeg društva. Tim povodom Politička stranka Istina je za svoje članice ali i za sve zainteresovane žene, održala radionicu na temu osnaživanja žena.

Maja Koropanovski, potpredsednica Gradskog ogranka Novi Sad i NLP Master koja je i vodila ovu radionicu, najavljujući je izjavila: „Snažna žena je ona kojoj je udobno u svojoj koži, koja prihvata i zadovoljna je onim što jeste. Ona ne oseća potrebu da se dokazuje u bilo kojoj situaciji. Ona govori da bi iznela svoja uverenja, a ne da bi govorila da bi je „čuli“. Sigurna je u to ko je i u stanju je da voli sebe. Može da ima jaka uverenja.”

Na to se nadovezala i Vesna Cvjetanović, predsednica Ženskog fronta stranke Istina napomenom: „Ako želimo da poboljšamo položaj žene u današnjem društvu i da sprečimo nasilje prema ženama i femicid, neophodna je stalna edukacija i osnaživanje žena. Svrha ove radionice jeste da pomogne ženama da steknu samopouzdanje i podrže svoj lični i profesionalni uspeh, odnosno uspeh drugih žena.“

#StrankaIstina #StopNasilju #Žene #MajaKoropanovski #VesnaCvjetanović