Vođeni našom misijom, da ponudimo drugačiji pristup sagledavanja problema, donoseći nove modele političkog delovanja u Srbiji, koji treba da budu okrenuti interesima običnog građanina, razvoju većeg stepena demokratije i smanjenju autokratizma u srpskom društvu, politička organizacija ISTINA – Adaviera – Ivana Vujasin, odlučila je da izađe na predstojeće izbore u Novom Sadu.

„Cilj nam je da ukažemo na sve segmente našeg društva, u kojima je moguće unaprediti život svih građana Srbije i sam razvoj naše države. Istina će ponuditi jasna i konkretna rešenja, smatrajući to jedinim načinom odgovornog vođenja politike, koja je u interesu svih nas. I upravo iz tog razloga, krećemo u borbu za promene iz našeg grada, Novog Sada“, izjavila je Ivana Vujasin, predsednica stranke Istina – Adaviera.

Zanimljiv naziv stranke, prati podjednako zanimljiva vizija, koja kroz svoje ciljeve prikazuje sagledavanje potreba svih građana iz drugačijeg ugla.

„Menjanje sistema vrednosti je ključ uspeha i razvoja našeg društva, objektivno sagledavanje političkog i društvenog života, konkretni i konstruktivni predlozi utemeljeni na znanju i iskustvu, kao i konstruktivna kritika su one stvari po kojima ćemo se razlikovati od drugih i dati doprinos svim građanima za bolji i kvalitetniji život“, dodala je Ivana Vujasin.

Predstavnici stranke ISTINA – Adaviera – Ivana Vujasin, imali su u subotu akciju pod nazivom „Operi se – saberi se!“ ukazujući na potrebu da se „prljave“ političke kampanje ostave po strani fokusirajući se na dela koja će imati jasan rezultat za građane. Ova akcija ujedno je otkrila i ime stranke koja je svoje aktivnosti započela intrigantnim kampanjama bez jasnih naznaka ko stoji iza tema o kojima se priča. Veliku pažnju privukle su etikete na garderobi.

„Iako je moderno doba otvorilo mnoga poglavlja o kojima se pre pričalo samo iza zatvorenih vrata, smatramo da neke od njih još uvek nisu pronašle svoje mesto u sistemu prihvatanja i implementiranja. Bez obzira na razvoj tehnologija i duhovnosti, svet i dalje etiketira one koji se bave „teškim“ temama, kao i same aktere istih. Ove etikete znak su naše svesnosti, ali i odlučnosti“, rekla je Ivana Vujasin, otkrivajući da postoje tri vrste etiketa koje se bave različitim temama. Svaka etiketa ima svoj QR kod koji vas vodi na internet stranicu gde je objašnjena tema, a zanimljivo je i to što su korišćeni # sa ključnim rečima za te oblasti.

Mi verujemo u stručnost našeg kadra, snagu naših ideja i našu viziju. Jednakost, ravnopravnost i pravičnost su vrednosti koje ćemo uvek propagirati i utemeljiti u naš pravac delovanja.

„Mi želimo da preuzmemo odgovornost i da zadobijemo poverenje naših sugrađana tako što ćemo ono što delegiramo kao predizborni program i obećanja koja damo, to i sprovesti u delo. Postoji samo jedan način da se uverite da mi govorimo istinu, a to je da glasate za stranku Istina – Adaviera“, naglasila je predsednica stranke.