Данас је унутар политичке странке Истина основана Радна група за промоцију спорта и спортских вредности. На њено чело је постављена Теодора Манић,  дипломирани професор спорта и физичког васпитања, троструки светски шампион и двоструки вицешампион Европе у кик-боксу.

Фер-плеј и спортско понашање подстичу позитивне вредности и јачају морални развитак друштва и зато ова Радна група има за циљ развијање стратегија за промоцију спорта као система вредности које би свако друштво требало да негује како би било племенитије.

Теодора Манић је свој ангажман у оквиру странке Истина и ове Радне групе образложила на следећи начин: „Сваки спорт пружа прилику за развој моралног карактера, интегритета, спортског духа и правичности. Смисао физичког васпитања у образовном систему није само одржавање физичке кондиције ученика, већ и развијање моралних и етичких карактеристика ученика, што значи да се не односи само на тело већ и на развој целе особе. А образовање значи и усмеравање друштва ка одређеним колективним вредностима. Ми не тражимо само начин за боље финансирање спорта и подршку спортистима, што јесте веома битно, већ и како да вратимо спорт његовој изворној чистоти и примарној друштвеној функцији интегративног и оплемењујућег фактора у друштву.“

#СтранкаИстина