Stranka Istina je, u centru Novog Sada, ugodnim i autentičnim performansom “Koracima ljubavi do pobede“ uspešno privela kraju predizborne aktivnosti za predstojeće izbore za Skupštinu Grada Novog Sada.

“Kampanja je bila kratka, ali dinamična. Naš mladi tim je, uz starije i iskusnije članove Istine izneo celu kampanju i to na korektan, unikatan i kreativan način. Naročito sam ponosna na činjenicu da smo vodili pristojnu i iskrenu kampanju, ukazujući na tabue u našem društvu, etiketiranja i vređanja, time postavivši domaći zadatak svim strankama, kako se na pristojan, kulturan i istinit način ona može voditi. Svesni smo da su to i naši sugrađani primetili, s obzirom na to da su više puta hvalili naše performanse, jer smo na drugačiji i nesvakidašnji način predstavili naše planove za budućnost. Mišljenja smo da konrektna rešenja, lepa reč i konstruktivna kritika mogu i trebaju da budu sastavni deo političkog života“, poručila je Ivana Vujasin, predsednica stranke Istina.

Osim toga, kampanju su obeležili jasan i realan plan za Novi Sad, ali i angažman velikog broja mladih ljudi i pristup novih članova, kojima je stranka Istina prvi politički angažman.

„Sve to nam govori da smo na dobrom putu da postanemo prepoznatljiv simbol istinite borbe za dobrobit svih nas, ali i grada u kome živimo. Građani su prepoznali naš program kao realan i ostvariv, jer mi razgovaramo sa našim sugrađanima, zajedno sa njima dogovaramo šta je našem gradu najpotrebnije i stojimo iza toga da ćemo i ubuduće sve raditi u dogovoru sa njima. Građani Novog Sada su ti koji će kreirati politiku grada, jer oni najbolje znaju šta žele da imaju u svom gradu. Stranka Istina će to sprovoditi u delo, jer smo odlučni u nameri da budemo nosioci promena u našem Gradu! Zahvaljujem se svima koji su dali doprinos kampanji, a ja bih još jednom pozvala naše sugrađane da, u nedelju, zaokruže broj 7. Za Novi Sad!”, zaključila je Ivana Vujasin.

Odabrali smo da Novi Sad bude grad iz kojeg ćemo krenuti da sprovodimo našu politiku. Novi Sad je bio i ostao ponosan, i grad dostojan kulturnog i pristojnog života. Mi to želimo da negujemo i unapredimo. Naša misija je da sugrađani prepoznaju naš kvalitet i imaju za koga da glasaju, te da se zbog toga osećaju dobro. Osmeh je odraz zadovoljstva i to želimo da podarimo svima!

#strankaistina, #ivanavujasin, #izbori