Странка Истина је, у центру Новог Сада, угодним и аутентичним перформансом “Корацима љубави до победе“ успешно привела крају предизборне активности за предстојеће изборе за Скупштину Града Новог Сада.

“Кампања је била кратка, али динамична. Наш млади тим је, уз старије и искусније чланове Истине изнео целу кампању и то на коректан, уникатан и креативан начин. Нарочито сам поносна на чињеницу да смо водили пристојну и искрену кампању, указујући на табуе у нашем друштву, етикетирања и вређања, тиме поставивши домаћи задатак свим странкама, како се на пристојан, културан и истинит начин она може водити. Свесни смо да су то и наши суграђани приметили, с обзиром на то да су више пута хвалили наше перформансе, јер смо на другачији и несвакидашњи начин представили наше планове за будућност. Мишљења смо да конректна решења, лепа реч и конструктивна критика могу и требају да буду саставни део политичког живота“, поручила је Ивана Вујасин, председница странке Истина.

Осим тога, кампању су обележили јасан и реалан план за Нови Сад, али и ангажман великог броја младих људи и приступ нових чланова, којима је странка Истина први политички ангажман.

„Све то нам говори да смо на добром путу да постанемо препознатљив симбол истините борбе за добробит свих нас, али и града у коме живимо. Грађани су препознали наш програм као реалан и остварив, јер ми разговарамо са нашим суграђанима, заједно са њима договарамо шта је нашем граду најпотребније и стојимо иза тога да ћемо и убудуће све радити у договору са њима. Грађани Новог Сада су ти који ће креирати политику града, јер они најбоље знају шта желе да имају у свом граду. Странка Истина ће то спроводити у дело, јер смо одлучни у намери да будемо носиоци промена у нашем Граду! Захваљујем се свима који су дали допринос кампањи, а ја бих још једном позвала наше суграђане да, у недељу, заокруже број 7. За Нови Сад!”, закључила је Ивана Вујасин.

Одабрали смо да Нови Сад буде град из којег ћемо кренути да спроводимо нашу политику. Нови Сад је био и остао поносан, и град достојан културног и пристојног живота. Ми то желимо да негујемо и унапредимо. Наша мисија је да суграђани препознају наш квалитет и имају за кога да гласају, те да се због тога осећају добро. Осмех је одраз задовољства и то желимо да подаримо свима!

#strankaistina, #ivanavujasin, #izbori