У мору истих, једноличних и безличних партија, са лошим идејама и неоствареном политиком, странка Истина је одлучила да унесе свежину у политички живот Новог Сада и Србије и изађе на предстојеће изборе, за Скупштину Града Новог Сада.

„Да, одлучили смо, да кренемо прво из нашег града и да нашим суграђанима предочимо наше идеје, планове и визију развоја, како града, а тако и Србије. Има стара изрека, за коју сви знамо, да ако хоћеш прво да почистиш цео град или своју улицу, крени од свог дворишта. У нашој странци су доминантно нова лица, која никада пре нису хтела да се укључују у рад других странака. То што су управо нас одабрали, даје нам већи степен одговорности да све наше идеје спроведемо у дело. Мене у животу интересују само резултати, а процена је била да немамо довољно времена да, у овом тренутку, направимо квалитетну инфраструктуру на нивоу целе земље. Стога смо одлучили да на ове изборе изађемо само у Новом Саду. План нам је да покажемо од чега смо саткани и желимо да дамо наш допринос побољшању живота у самом граду. Идеје које ћемо остварити на градском нивоу, делегираћемо преко локалне самоуправе на национални ниво, не би ли оне биле размотрене и усвојене. Тако ћемо се кандидовати за наредне изборе на свим нивоима“, истакла је, Иван Вујасин, председница странке Истина.

“Исто тако, управо те идеје за које се залажемо, искреност и доследност су нас и препоручили да нас сви ти људи изаберу као политичку опцију где желе да се афирмишу и да те, наше идеје, промовишу. Нови Сад је српска Атина, седиште Матице српске, Град који се на цивилизован начин изборио за статус слободног града, купивши га од Марије Терезије, Нови Сад је место интелектуалаца, великих и поносних имена који су се овде родили или живели и управо зато и желимо да ту посебност, коју Нови Сад има, искористимо на најпозитивнији начин. Велики задатак, велика обавеза и још већа одговорност. Поставили смо себи високо лествицу коју морамо прескочити!”, додала је, Ивана Вујасин.

Странка Истина ће се, на националном нивоу, залагати за легализацију сексуалног рада и легализацију канабиса, као и активну борбу против насиља у породици. Што се тиче програма за Нови Сад, Истина се залаже и нуди решења, по питању, урбанизма, животиња, програма за омладину, Нови Сад Град културе И Нови Сад сигуран Град. Направићемо Парк љубави и алтернативни центар. Ово су само нека од најбитнијих питања на које ће странка Истина ставити акценат и за све те области, Истина има већ готова решења, која ћемо представити нашим суграђанима у наредним данима.

#strankaistina #ivanavujasin #vesnacvjetanovic #strahinjajakovljevic