У складу са својим програмским начелима и даљем јачању и развоју, странка Истина је формирала градски одбор у Новом Саду са новим руководством.

За председника је изабран Дарко Мартинов, којем ће у даљем раду помогати потпредседници Лидија Оџић, Ивана Бакмаз, Дуња Кондић и Игор Ристић.

Исто тако, градски одбор је изабрао и Извршни одбор. За председника Извршног одбора градске организације Нови Сад, именован је Милан Иванчић, као и заменик председника Извршног одбора Марко Вуликић, док је за секретара именован Урош Ијачић.

Странка Истина је посебно поносна на младост, креативност, компетентност и енергију које су главне одлике наше новосадске организације, њених чланова и руководства. Главни задатак ће бити реализација предизборних обећања и предизборног програма, на основу којег је странка Истина и постала парламентарна странка у новосадском парламенту.

„Поверење које су нам суграђани дали, на недавно завршеним изборима, нама је од велике важности и томе ћемо максимално бити посвећени, да то поверење оправдамо. Ми смо се борили и борићемо се за наш Град и наше суграђане“, истакао је председник новосадског одбора, Дарко Мартинов.

Странка Истина ће наставити да развија своје одборе широм Србије, а у циљу унапређења здравог начина живота. Самим тиме што смо постали парламентарна странка у Новом Саду, знање, искуство и потенцијал којим располажемо, желимо да поделимо и са другим срединама, јер само заједнички можемо да будемо корективни фактор и унесемо нови начин деловања у учмалу политичку сцену Србије.

#странкаистина