U skladu sa svojim programskim načelima i daljem jačanju i razvoju, stranka Istina je formirala gradski odbor u Novom Sadu sa novim rukovodstvom.

Za predsednika je izabran Darko Martinov, kojem će u daljem radu pomogati potpredsednici Lidija Odžić, Ivana Bakmaz, Dunja Kondić i Igor Ristić.

Isto tako, gradski odbor je izabrao i Izvršni odbor. Za predsednika Izvršnog odbora gradske organizacije Novi Sad, imenovan je Milan Ivančić, kao i zamenik predsednika Izvršnog odbora Marko Vulikić, dok je za sekretara imenovan Uroš Ijačić.

Stranka Istina je posebno ponosna na mladost, kreativnost, kompetentnost i energiju koje su glavne odlike naše novosadske organizacije, njenih članova i rukovodstva. Glavni zadatak će biti realizacija predizbornih obećanja i predizbornog programa, na osnovu kojeg je stranka Istina i postala parlamentarna stranka u novosadskom parlamentu.

„Poverenje koje su nam sugrađani dali, na nedavno završenim izborima, nama je od velike važnosti i tome ćemo maksimalno biti posvećeni, da to poverenje opravdamo. Mi smo se borili i borićemo se za naš Grad i naše sugrađane“, istakao je predsednik novosadskog odbora, Darko Martinov.

Stranka Istina će nastaviti da razvija svoje odbore širom Srbije, a u cilju unapređenja zdravog načina života. Samim time što smo postali parlamentarna stranka u Novom Sadu, znanje, iskustvo i potencijal kojim raspolažemo, želimo da podelimo i sa drugim sredinama, jer samo zajednički možemo da budemo korektivni faktor i unesemo novi način delovanja u učmalu političku scenu Srbije.

#strankaistina