Stranka Istina je uz vredan rad i angažman mladih članova i aktivista sa jasnom vizijom, prepoznata kao stranka od poverenja. Stoga je zahvaljujući građanima našeg grada, zauzela mesto u Skupštini Grada Novog Sada.

„Nakon kratke i uspešne kampanje, zalaganja našeg kreativnog tima, političkog saveta, vrednog i veoma angažovanog rada naših mladih članova i aktivista, stranka Istina je uspela u svojoj nameri da uđe u gradski parlament. Bitno je naglasiti  da ćemo našu politiku u gradu adekvatno sprovoditi izbornim obećanjima i programom sa kojim smo se kandidovali na ovim izborima, odmah po formiranju novog saziva gradskog parlamenta“, izjavila je Ivana Vujasin, predsednica stranke Istina.

„Želim da se zahvalim svima koji su podržali i prihvatili naše ideje i ciljeve, verovali u nas i dali nam svoj glas. Mi nećemo izdati poverenje naših sugrađana, jer smo dali reč i preuzimamo odgovornost za bolju budućnost svih nas. Želim da se zahvalim i celom našem timu koji je bio vredan, kreativan i neumoran, te smo za veoma kratko vreme postigli zapažen rezultat. Ponosna sam što smo sami uspeli da istaknemo naše kvalitete i izborimo se za mesto na političkoj sceni Novog Sada. Našu priču širimo dalje, a postignut rezultat nas  obavezuje da budemo još aktivniji i bolji, jer je to naša obaveza prema svima koji su glasali za nas“, zaključila je Ivana Vujasin.

Stranka Istina će svoj politički program početi da realizuje i na republičkom nivou, a uskoro će ga predstaviti javnosti.

#strankaistina, #ivanavujasin, #izbori