„У реду је да будеш у праву“ назив је акције коју је започела странка Истина како би повећала видљивост идеја и решења које заступа у Граду Новом Саду. Стога је наша визија да организујемо јавне скупове и дебате на јавним местима широм града у наредном периоду, не би ли постигли зацртани циљ и на тај начин се упознали са грађанима, представљајући им наше циљеве и идеје и указујући им на чињеницу зашто смо другачији од осталих политичких партија.

Акција ће се спроводити у наставку кампање „Опери се, сабери се“ , којом смо од почетка указивали на штетност прљавих политичких кампања, базираних углавном на некултурном и бескрупулозном блаћењу политичких противника и неистомишљеника, а рађених на уштрб корисних решења која се могу понудити грађанима. Ми не желимо да нашу позицију градимо на томе што ћемо неког облатити и понизити, већ на основу реалних и конкретних решења која нудимо, јер је то једини исправан пут ка искреном и правом успеху који желимо да постигнемо за наше окружење и људе који у њему живе. То је оно на шта желимо да укажемо и нашим грађанима.

Зато што сматрамо да је у реду да будемо у праву, сматрамо да свачији глас треба да се чује, што је потврдила и Андријана Чапко, потпредседница странке Истина, својом изјавом: „На основу наших разговора са грађанима, још више смо уверени да је то што радимо добро, јер су управо они препознали сопствене интересе у нашим циљевима, што нам сугерише да смо на правом путу. За нас, једини прави пут може бити само пут Истине, зато и јесмо другачији од осталих, јер кроз Истину детектујемо проблеме, а нудимо здраву и зрелу политичку алтернативу која може да помогне Србији да крупним корацима корача напред.“

 

#СтранкаИстина #АндријанаЧапко