„U redu je da budeš u pravu“ naziv je akcije koju je započela stranka Istina kako bi povećala vidljivost ideja i rešenja koje zastupa u Gradu Novom Sadu. Stoga je naša vizija da organizujemo javne skupove i debate na javnim mestima širom grada u narednom periodu, ne bi li postigli zacrtani cilj i na taj način se upoznali sa građanima, predstavljajući im naše ciljeve i ideje i ukazujući im na činjenicu zašto smo drugačiji od ostalih političkih partija.

Akcija će se sprovoditi u nastavku kampanje „Operi se, saberi se“ , kojom smo od početka ukazivali na štetnost prljavih političkih kampanja, baziranih uglavnom na nekulturnom i beskrupuloznom blaćenju političkih protivnika i neistomišljenika, a rađenih na uštrb korisnih rešenja koja se mogu ponuditi građanima. Mi ne želimo da našu poziciju gradimo na tome što ćemo nekog oblatiti i poniziti, već na osnovu realnih i konkretnih rešenja koja nudimo, jer je to jedini ispravan put ka iskrenom i pravom uspehu koji želimo da postignemo za naše okruženje i ljude koji u njemu žive. To je ono na šta želimo da ukažemo i našim građanima.

Zato što smatramo da je u redu da budemo u pravu, smatramo da svačiji glas treba da se čuje, što je potvrdila i Andrijana Čapko, potpredsednica stranke Istina, svojom izjavom: „Na osnovu naših razgovora sa građanima, još više smo uvereni da je to što radimo dobro, jer su upravo oni prepoznali sopstvene interese u našim ciljevima, što nam sugeriše da smo na pravom putu. Za nas, jedini pravi put može biti samo put Istine, zato i jesmo drugačiji od ostalih, jer kroz Istinu detektujemo probleme, a nudimo zdravu i zrelu političku alternativu koja može da pomogne Srbiji da krupnim koracima korača napred.“

 

#StrankaIstina #AndrijanaČapko