Политичка странка Истина постала је снажнија, оформивши још један месни подогранак који ће деловати на територији Сремске Каменице, а за председницу је једногласно изабрана маст. дипл. правница Зорана Леки. С обзиром на то да се Истина залаже за равномеран развој свих делова града, поштујући њихове специфичности, неизбежно је било да се и Сремска Каменица укључи у наш тим и учини нешто добро за своју заједницу, уз очување вредности које тамошњи житељи негују.

„Част ми је што сам на челу месног подогранка за Сремску Каменицу и схватам колику одговорност то носи са собом. Град се јако убрзано развија, а Сремска Каменица ће се саобраћајно још више приближити граду, те су пред нама велики изазови. Наше је да дамо све од себе и сачувамо квалитет живота који овде имамо, уз дужност да га уз то и побољшамо.“ – изјавила је Зорана Леки.

На отварању је наглашено да су безбедност и брига о деци у појединим деловима града прилично угрожени, што је овом месном подогранку полазна тачка од које ће кренути са променама. Треба истаћи и да је Сремска Каменица веома старо насеље које има свој идентитет, највише познат по лику и делу Јована Јовановића Змаја, те су се присутни сложили да се та јединственост мора и сачувати.

Председница Градског одбора странке Истина Наташа Виславски поручила је да је Сремска Каменица добро место за живот и одрастање деце, али да гаји и могућности за стварање бољег породичног окружења, што је један од основних покретача странке Истина. Зато је наш задатак да помогнемо у томе и дамо пример да вреди остати и живети међу својима.

 

#СтранкаИстина