Politička stranka Istina postala je snažnija, oformivši još jedan mesni podogranak koji će delovati na teritoriji Sremske Kamenice, a za predsednicu je jednoglasno izabrana mast. dipl. pravnica Zorana Leki. S obzirom na to da se Istina zalaže za ravnomeran razvoj svih delova grada, poštujući njihove specifičnosti, neizbežno je bilo da se i Sremska Kamenica uključi u naš tim i učini nešto dobro za svoju zajednicu, uz očuvanje vrednosti koje tamošnji žitelji neguju.

„Čast mi je što sam na čelu mesnog podogranka za Sremsku Kamenicu i shvatam koliku odgovornost to nosi sa sobom. Grad se jako ubrzano razvija, a Sremska Kamenica će se saobraćajno još više približiti gradu, te su pred nama veliki izazovi. Naše je da damo sve od sebe i sačuvamo kvalitet života koji ovde imamo, uz dužnost da ga uz to i poboljšamo.“ – izjavila je Zorana Leki.

Na otvaranju je naglašeno da su bezbednost i briga o deci u pojedinim delovima grada prilično ugroženi, što je ovom mesnom podogranku polazna tačka od koje će krenuti sa promenama. Treba istaći i da je Sremska Kamenica veoma staro naselje koje ima svoj identitet, najviše poznat po liku i delu Jovana Jovanovića Zmaja, te su se prisutni složili da se ta jedinstvenost mora i sačuvati.

Predsednica Gradskog odbora stranke Istina Nataša Vislavski poručila je da je Sremska Kamenica dobro mesto za život i odrastanje dece, ali da gaji i mogućnosti za stvaranje boljeg porodičnog okruženja, što je jedan od osnovnih pokretača stranke Istina. Zato je naš zadatak da pomognemo u tome i damo primer da vredi ostati i živeti među svojima.

 

#StrankaIstina