Jedino istina nema alternativu – poručuje novoizabrani Gradski ogranak Stranke Istina – Novi Sad

Novi ogranak Stranke Istina za Novi Sad, formiran je 11. juna na čelu sa Master ekonomistom Natašom Vislavski.  Za potpredsednice su izabrane Branislava Popov, Lidija Odžić, Ivana Bakmaz, Tijana Ilić, Dunja Kondić, Jelena Lazarević, Marijana Ljepić i Marija Vla. Mesto predsednice Izvršnog odbora GO Novi Sad izglasano je za Ljiljanu Galić, dok je za potpredsednicu izabrana Nataša Ristivojević. Sekretarka Gradskog odbora je Marija Tadić.

„Na prvom mestu su nam građani Novog Sada i njihov kvalitet života, a mi znamo šta hoćemo i to ćemo i uspeti da ostvarimo. Jedini lek za laži je Istina i mi smo zato tu, da prestanu razne političke laži i da Istinu izvedemo na čistinu. To je put za bolju budućnost.“- istakla je novoizabrana predsednica Gradskog odbora stranke Istina Nataša Vislavski.

Novi Gradski ogranak izabran je jednoglasno, a  tim povodom, predsednica stranke Istina, Ivana Vujasin je izjavila: „Izuzetno sam zadovoljna što i ovaj izbor dokazuje da je stranka Istina dosledna svojim stavovima, budući da rukovodstvo ovog odbora čine isključivo žene koje iskazuju ogromne kvalitete i potencijale za ostvarenje naših ciljeva. Dajemo dobre primere našem društvu kako bi ga promenili na bolje i stojim iza toga da u političkom životu Srbije,  Istina nema alternativu. Došlo je naše vreme!“

 

#StrankaIstina